Over mij

verajonker fotoJe zou kunnen zeggen dat de universiteit van het leven mij heeft gevormd. Iedere ervaring is vruchtbaar gebleken voor de wijze waarop ik mijn leven nu invul. Maar er is wel een duidelijk omslagpunt in mijn leven aan te wijzen.

Gedurende 21 jaar werkte ik achtereenvolgens bij een uitgever, reclamebureau, startte een reclameproductiebedrijf en volgde diverse studies in reclame en marketing.

Tegelijkertijd voelde ik de behoefte aan innerlijke verdieping. De opleiding tot yogadocente en het geven van yoga en meditatielessen voorzag tijdelijk in die behoefte. In1984 kwam ik voor het eerst in aanraking met hypnose en schreef mij in voor een introductiecursus.Ik herkende mijn bestemming en volgde een driejarige beroepsopleiding tot hypnotherapeute.

Een van de belangrijkste beslissingen in mijn leven nam ik in 1991: ik besloot mijn reclameproductiebedrijf los te laten en een eigen praktijk te beginnen.

Door een onverzadigbare nieuwsgierigheid naar mensen en alles wat mensen drijft, heb ik tal van opleidingen en studies gevolgd op het gebied van psychologische, sociale, energetische, medische en spirituele wetenschappen. Daarnaast studeerde ik 4 jaar praktische filosofie.

Veelal weten mensen mij te vinden via een persoonlijke aanbeveling, maar ik krijg ook veel doorverwijzingen via het medische circuit en diverse outplacementbureaus.Verder word ik geraadpleegd door mensen uit het bedrijfsleven die coaching aanvragen.Belangrijk om te weten is, dat ik geloof in de eenheid tussen lichaam en geest en dat wij een onderdeel zijn van een niet te benoemen "werkelijkheid". Dit vindt u terug in mijn werkwijze. U bent van harte welkom in mijn praktijk, waar u wordt ontvangen in een sfeervolle ambiance, waarin uw privacy volledig gewaarborgd is.

Vera Jonker

Annie M.G. Schmidtweg 41

1321 AC Almere

Telefoon 036-5366415 / Mobiel 06-21654617

Maandag tot en met vrijdag

Meestal persoonlijk te bereiken tussen 8.45 en 9.45 uur

info@verajonker.nl

IBAN NL 38 RABO 0 149 241 534

Kamer van Koophandel 32141896