Skip to main content
 • Wil je definitief stoppen met roken met hypnose?

  Heb je moeite met afkicken? Wil je blijvend afvallen met hypnose?
 • Wil je een personal coach om meer potentieel uit jezelf te halen?

  Wil je beter met je emoties omgaan? Wil je innerlijke zekerheid en duurzaam geluk?
 • Wil je jouw relatie verbeteren?

  Wil je stoppen met ruziemaken? Heb je liefdesverdriet?
 • Wil je vitaler worden?

  Heb je een burn-out? Is soms alles je teveel?
 • Wil je definitief stoppen met roken met hypnose?

  Heb je moeite met afkicken? Wil je blijvend afvallen met hypnose?
 • Wil je een personal coach om meer potentieel uit jezelf te halen?

  Wil je beter met je emoties omgaan? Wil je innerlijke zekerheid en duurzaam geluk?
 • Wil je jouw relatie verbeteren?

  Wil je stoppen met ruziemaken? Heb je liefdesverdriet?
 • Wil je vitaler worden?

  Heb je een burn-out? Is soms alles je teveel?

Referenties

"Vera staat bekend om haar grote inzet en energie. Ik heb de afgelopen 21 jaar meerdere personen naar Vera doorgestuurd met het gebruikelijke goede resultaat en succes."
Drs. Ronald Haccou
GZ psycholoog

"Als HR-manager van de KLM heb ik regelmatig medewerkers naar Vera doorverwezen. Over het algemeen was de achtergrond gedragsproblematiek op het werk. Zowel manager van de medewerker als de medewerker zelf waren enthousiast over de resultaten die Vera wist te bereiken. Opvalllend in de aanpak van Vera is een stukje zakelijkheid naast compassie met de cliënt."
Pim van der Velde
HR-manager KLM

"Vera is very caring, exceptionally intuitive practitioner. Vera really connects with her clients and she totally commits to the result. I highly recommend Vera."
Jan Bommerez
Author, Speaker, Consultant

"Vera Jonker is the person to contact if you want to stop smoking. She is also an expert in many other fields, all related to your health and your psyche."
Michael Hissink

"Vera is one of the best coaches I ever met. I never felt better after my sessions with Vera."
Rob Belgraver

"Sinds 2003 ben ik meerdere keren bij Vera geweest voor o.a. hypnotherapie, coaching, EMDR. Zij is degene die mij op het pad van zelfontwikkeling en bewustwording heeft gebracht en ik ben haar daarvoor nog steeds dankbaar. De manier waarop zij werkt, is uitmuntend en heel persoonlijk. Ze werkt met "metta". Inmiddels ben ik zelf coach en trainer en dat heb ik absoluut aan haar te danken. Door haar tools m'n 1e schreden op het Leven-in-eigen-hand-nemen pad genomen.Heel erg bedankt."
Dolores van Enkhuizen

"Vera is een eenmalige professional. Al sinds 1976 een vooraanstaande rol met gigantische ervaring om het beste uit je te halen voor zowel het individu als mensen uit de zakenwereld. Op een ferme en zachte wijze laat ze je zien dat het leven je uit verschillende hoeken nieuwe vertrekpunten biedt voor de toekomst."
Johan Ockeloen

"Ik ken Vera als een warme, hartelijke vrouw, die haar grote betrokkenheid bij mensen op professionele wijze inzet om mensen het beste uit zichzelf te laten halen. Zij helpt mensen bij het kiezen voor een lichamelijk en geestelijk gezond leven. Zij is daarin een betrouwbare, trouwe en geïnspireerde partner, die er altijd is voor haar cliënten."
Iris Dorreboom
Consultant/facilitator Beyond

"Vera heeft mij in diverse fases van mijn carrière en privé leven geholpen met het nemen van voor mij belangrijke beslissingen. Zij heeft mij inzicht gegeven in wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil. Zij weet als coach en therapeute als geen ander mij weer op de goede weg te helpen."
Frank Berkelmans

"Vera is een heel integer mens, die je met een liefdevolle prikkel in beweging weet te brengen. Haar gedegen kennis uit "oost" en "west" weet zij op een mooie manier bijeen te brengen, toegespitst op de persoon. Een warme aanbeveling!"
Sandra Souisa
Owner at Eén en Al Coaching

"Ik denk eerlijk gezegd dat ik mezelf mag rekenen tot één van de oudste kliënten van Vera. Zij heeft mij als een rode draad door mijn leven heen bijgestaan in het aangaan en uitwerken van diverse emotionele processen en ik kan niet anders dan haar dankbaar zijn voor mijn groei en ontwikkeling, waaraan zij zeker debet is. Dank je wel Vera, dat je er altijd voor me was, dank je wel dat je bestaat!!!! Ik gun een ieder die soms tegen lastige levenskwesties aanloopt een consult met Vera Jonker."
Jacqueline Sanders

"Ik heb Vera ervaren als een zeer betrokken, zeer professionele coach en heel erg ervaren therapeute. Ze heeft mij in persoonlijke onderwerpen gecoacht, daarnaast heeft ze een belangrijke rol gespeeld in mijn eigen professionele ontwikkeling als coach. Ik ben haar erg dankbaar voor het delen van haar kennis met mij."
Helen Kuipers
LifeCoach